Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı: “İyi oyundan ziyade sonuç önemliydi”

YUKATEL KAYSERİSPOR ASBAŞKANI ALİ ÇAMLI, ANTALYASPOR MAÇINDA İYİ FUTBOLDAN ZİYADE SONUCUN BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı: “İyi oyundan ziyade sonuç önemliydi”
07.12.2021
A+
A-

Yukatel Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, Antalyaspor maçında iyi futboldan ziyade sonucun bizim için önemli olduğunu söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor ligin 15. haftasında evinde Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti. Antalyaspor maçında 9 kişi kalmasına rağmen kazanarak haftayı 3 puanla kapatan sarı kırmızılı takımda yüzler gülüyor. Antalyaspor maçında iyi futboldan ziyade 3 puanın önemli olduğunu belirten Yukatel Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, “Bizim için çok önemli bir maçtı. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu maçta iyi futboldan ziyade sonuç bizim için önemliydi ve o iyi sonucu da aldık Kayseri’ye hayırlı olsun. İnşallah ilerleye haftalarda daha iyi olacağız” dedi.

Taraftarların desteğine de teşekkür eden Ali Çamlı, hakem kararları ile ilgili de yorum yapmaktan kaçındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.