DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Çok Bulutlu
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 15°C

Başkan Öztürk’ten engelli vatandaş kandil sürprizi

YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ESAT ÖZTÜRK, ARACI OLMADIĞI İÇİN 2 YILDIR EVİNDEN ÇIKAMAYAN ENGELLİ BİR VATANDAŞA KANDİL GÜNÜ AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE ETTİ.

Başkan Öztürk’ten engelli vatandaş kandil sürprizi
04.02.2022
A+
A-

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, aracı olmadığı için 2 yıldır evinden çıkamayan engelli bir vatandaşa kandil günü akülü araç hediye etti.

İlçeye bağlı 100. Yıl Mahallesi’nde ikamet eden ve aracı olmadığı için 2 yıldır evden çıkamayan Sami Ongun, Belediye Başkanı Esat Öztürk’ten engelli aracı talebinde bulundu. Talebe duyarsız kalmayan Başkan Esat Öztürk, engelli vatandaşa akülü aracını kandil günü teslim etti.

Engelli Sami Ongun’u evinde ziyaret ederek aracını teslim eden Başkanı Öztürk, “ Mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Bugünde Regaib Kandilini idrak edeceğiz. Kandil günü Sami Ağabey’e verilecek en güzel hediyenin bu olduğu düşüncesindeyim. Ağabeyimizin kandil günü duasını almak istedik. Sami Ağabey’e ve tüm engelli kardeşlerimize Allah’tan şifa diliyorum. Bildiğiniz gibi Dünya’da 3 Aralık Engelliler Günü olarak kutlanıyor. Yahyalı Belediyesi için 365 gün engelliler günü. İmkânlarımız doğrultusunda tüm engellilerin yanında olmaya, onlara destek olmaya gayret ediyoruz. Herkesin engelli olmaya aday olduğunu unutmayalım. Rabbim bu durumdan hepimizi korusun. Ailesi bize araç ihtiyaçları olduğunu belirtince bizde hemen harekete geçtik. Kendisine hayırlı olsun. Güle güle kullansın” diye konuştu.

Akülü araç desteğinden dolayı Başkan Esat Öztürk’e teşekkür eden Sami Ongun da, “ Ben böyle bir şey beklemiyordum. Kızım, araç için belediyeye başvuru yapalım dedi. Başvuru yaptık aracımız geldi. Allah devletimize, başkanımıza zeval vermesin. Devletimizin gücüne güç katsın. Bu aracı alma imkânım yoktu. 2 yıldır evde hapistim. Başkanımdan Allah razı olsun” İfadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.