Site Rengi

DOLAR 18,8778
EURO 20,0564
ALTIN 1.109,51
BIST 5.071,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

ERÜ Rektörü Çalış, Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret edip, fuara davet etti

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (ERÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. MUSTAFA ÇALIŞ VE HEYETİNİ MAKAMINDA KABUL ETTİ.

ERÜ Rektörü Çalış, Başkan Büyükkılıç’ı ziyaret edip, fuara davet etti
04.02.2022
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve heyetini makamında kabul etti. Rektör Prof. Dr. Çalış, Başkan Büyükkılıç’ı İKAF’22 İç Anadolu Kariyer Fuarı’na davet etti.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ve heyeti Başkan Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyaret öncesi Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi başkanlık girişindeki fuaye alanında bulunan ‘Hüner ve Eser, KAYMEK Yarıyıl Sanat Sergisi’ni gezen Çalış ve heyetine eşlik etti, sergiyle alakalı bilgiler aktardı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin göz bebeği Erciyes Üniversitesi ile gurur duyduklarını vurgulayarak, “Erciyes Üniversitemiz, kadim kentimizin marka değerlerinin başında geliyor. Bizler de yerel yöneticiler olarak bu değere sahip çıkmak için var gücümüzle gayret ediyoruz. Elbette üniversitemizin yükselmesinde büyük emeği olan siz değerli hocalarımıza da minnet borçlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Erciyes Üniversitesi’ne, eğitim, öğretim ile gençlere verdiği destek ve sağladığı katkılardan dolayı Başkan Büyükkılıç’a teşekkür eden Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, Büyükkılıç’ı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından 16-17 Mart tarihlerinde Erciyes Kültür Merkezi’nde düzenlenecek İKAF’22 İç Anadolu Kariyer Fuarı’na davet etti.

Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk de hazır bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.