Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 13°C

Edremit’te ‘Meslek Edindirme Kursları’ sertifika töreni

VAN’IN EDREMİT BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ AİLE TOPLUM MERKEZİNDE AÇILAN KURSLARA KATILAN 200 KURSİYER DÜZENLENEN TÖRENLE SERTİFİKALARINI ALDI.

Edremit’te ‘Meslek Edindirme Kursları’ sertifika töreni
04.02.2022
A+
A-

Van’ın Edremit Belediyesi bünyesindeki aile toplum merkezinde açılan kurslara katılan 200 kursiyer düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Bazı gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Van’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Edremit Belediyesi bünyesinde bulunan aile toplum merkezinde eğitim gören kursiyerlerin sertifika törenine katıldı. Beraberinde AK Parti Van milletvekilleri Abdulahat Arvas ve İrfan Kartal, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve partili üyelerle aile toplum merkezindeki sınıfları gezen Karaaslan, daha sonra sertifika törenine katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, sertifika alan kursiyerlere başarılar diledi. Aldıkları sertifikaların hayatlarına yön vermesi temennisinde bulunan Başkan Say, kadınların her alanda olmaları için Edremit Belediyesi olarak çeşitli çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Kursiyerleri tebrik eden Başkan Say, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a da katılımlarından dolayı teşekkür etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise Van’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Geçmişte çok nadir görülen bu tür komplekslerin daha çok İstanbul ve Ankara gibi şehirlerde olduğunu ve kadınların ulaşmasında sıkıntı yaşandığını vurgulayan Karaaslan, “Bu tür merkezler şimdi Türkiye’nin dört bir yanında bulunmaktadır. Türkiye’ye bu vizyonu kazandıran, bizlere bunu sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından meslek edindirmeye yönelik ahşap, el sanatları, biçki-dikiş, takı tasarım ve tığ örgü, makine nakışı, iğne oyası, bilgisayar, İngilizce, okuma-yazma ve bağlama eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Tören toplu fotoğrafların çekilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.