Site Rengi

DOLAR 18,8755
EURO 20,0794
ALTIN 1.112,31
BIST 5.108,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 16°C

Futsal Milli takımından madalya sözü

AVRUPA ŞAMPİYONU DOWN SENDROMLULAR FUTSAL MİLLİ TAKIMI, PERU’DA YAPILACAK DÜNYA ŞAMPİYONASINDAN DA MADALYA VE KUPAYLA DÖNME SÖZÜ VERDİ.

Futsal Milli takımından madalya sözü
15.01.2022
A+
A-

Avrupa Şampiyonu Down Sendromlular Futsal Milli takımı, Peru’da yapılacak Dünya şampiyonasından da madalya ve kupayla dönme sözü verdi.

1-10 Nisan tarihlerinde Peru’da gerçekleştirilecek Down Sendromlular Dünya Futsal şampiyonası için Kayseri’de kamp yapmakta olan Down Sendromlular Futsal Milli takımı, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden türü forma hediye etti.

7-16 Ocak tarihleri arasında Kayseri’de kamp çalışmaları gerçekleştirecek olan ay yıldızlılar, Talas Belediye başkanı Mustafa Yalçın’ı ziyaretleri esnasında dünya şampiyonasından da madalya ve kupa ile dönme sözü verdiler.

Down Sendromlular Futsal Milli takım teknik direktörlerinden Uğur Arı, “Kayseri’de ikinci kez kamp çalışması yapıyoruz. Federasyon başkanımız Birol Aydın beyin de selamlarını getirdik. Bizlere olan desteğinizden ötürü teşekkür ederiz. Peru’da gerçekleştirilecek dünya şampiyonasından kupa ve madalya ile dönmek için çalışıyoruz. Umarız hedefimize ulaşırız” dedi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, Down Sendromlular Futsal Milli takım teknik heyet ve futbolcularına başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a üzerinde ismi yazılı bulunan milli takım forması hediye edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.