Site Rengi

DOLAR 18,8750
EURO 20,0813
ALTIN 1.113,34
BIST 5.094,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 16°C

Belediye Kız Voleybol Takımı’nın başarısı

TAVŞANLI BELEDİYESİ KIZ VOLEYBOL TAKIMININ BAŞARISI

Belediye Kız Voleybol Takımı’nın başarısı
23.12.2021
A+
A-

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Voleybol Kız Takımı, kurulduğu ilk yılında büyük bir başarı elde etti.

Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Göktürk, yaptığı açıklamada, “Kütahya Genç Kızlar Ligi’nde Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü olarak A ve B takımı olarak iki takımla lige katılım sağladık. Daha ilk lig tecrübemiz olmasına rağmen 3.’lük elde ederek gelecek adına olumlu izlenimler verdiler. A ve B takımımızdaki tüm sporcu kardeşlerimizi mücadeleleri ve başarıları için tebrik ediyorum. Ayrıca hocalarımız Ayşegül Üzüm ve Mehmet Baş’ a da teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Kulüp olarak amacımız öncelikle ilçemiz deki gençlerin spor yapmasına olanak sağlamak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spor disiplini alarak zeki, çevik ve ahlaklı bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmaktır” dedi.

Takım adına 3.’lük kupasını takım kaptanı Sinem Aşık kulüp başkanı Ahmet Göktürk’ün elinden alarak takım arkadaşları ile birlikte başarılarını kutladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.