Site Rengi

DOLAR 18,8741
EURO 20,0751
ALTIN 1.110,67
BIST 5.071,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

TBMM eski başkanı Mustafa Kalemli’nin adı Domaniç’te bir caddeye verildi

DOMANİÇ BELEDİYESİNDEN MUSTAFA KALEMLİ’YE AHDE VEFA MUSTAFA KALEMLİ’NİN İSMİ BİR CADDEYE VERİLDİ

TBMM eski başkanı Mustafa Kalemli’nin adı Domaniç’te bir caddeye verildi
04.02.2022
A+
A-

Kütahyalı TBMM eski başkanı Doç. Dr. Mustafa Kalemli’nin adı, Domaniç ilçesinde bir caddeye verildi.

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk tarafından gündeme getirilen eski TBMM Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kalemli, Domaniç’te bir çok kamu binasının yapımı ve yatırımlarından dolayı ahde vefa örneği kapsamında sanayi girişinde bulunan bir caddeye, meclisinde oluru ile “Doç. Dr. Mustafa Kalemli” adı verildi.

İlçeye değer katanların isimlerinin yaşatılması gerektiğine dikkat çeken Ertürk, “Bilindiği üzere ilçemize değer katan, yatırımlar getiren önemli şahsiyetlerimizin isimlerini park ve caddelere vermiştik. Bu kapsamda Şubat ayı meclis toplantımızda eski Meclis Başkanı Doç. Dr. Mustafa Kalemli’nin isminin yaşatılması adına konuyu gündeme getirdik. Teklifimiz, meclisin tamamının oy birliği ile kabul edildi. Doç. Dr. Mustafa Kalemli Kütahya’nın yetiştirdiği önemli Siyaset ve Devlet adamlarından biridir. İlçemize, dönemlerinde birçok yatırımları ve destekleri olmuştur. Bu vesile ile adının yaşatılması gerektiğini düşünerek Sanayi Sitesi girişimizdeki caddeye “Doç. Dr. Mustafa Kalemli Caddesi” ismini verdik. İlçemize değer katan destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile hemşehrimiz Mustafa Kalemli’ye saygılarımızı sunarım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.