Site Rengi

DOLAR 18,8727
EURO 20,0770
ALTIN 1.117,53
BIST 5.097,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 16°C

Adana Demirspor’un yeni transferleri hedeflerini anlattı

ERHUN AKSEL ÖZTEMUR, ADANA DEMİRSPOR’A GELDİĞİ İÇİN MUTLU OLDUĞUNU BELİRTTİ.

Adana Demirspor’un yeni transferleri hedeflerini anlattı
01.02.2022
A+
A-

Adana Demirspor’un yeni transferleri Erhun Aksel Öztümer ve Alper Uludağ hedeflerini anlattı. İki futbolcu da hazır oldukları mesajını verirken, takıma katkı vermek istediklerini söyledi.

Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın yeni transferleri Erhun Aksel Öztümer ve Alper Uludağ, Rizespor maçı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Öztümer: “Takımın hedefi Avrupa’ya gitmek”

Orta saha oyuncusu Erhun Aksel Öztemur, Adana Demirspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Oyuncularla, başkanla ve hocalarla tanıştım. Her şey çok iyi. Oynamaya çalışacağız. İnşallah hocayla daha da gelişir daha iyi yerlere gelirim. Takımın hedefi Avrupa’ya gitmek. Benim de hedefim takıma kalite getirmek. Katkı vermeye hazırım” diye konuştu.

“Hoca çok iyi”

Orta sahada daha verimli oynadığını kaydeden Öztemur, “İnşallah taraftarlar heyecanlanır top bendeyken. Takıma çok katkı vermeyi istiyorum. Adana Demirspor’a karşı oynamıştım ama şu an takım çok iyi. Kalite zaten var. Dünya yıldızları var. Hoca çok iyi. Çok mutluyum burada olduğum için. Çok ofansif, iyi oyuncular var. Ben de inşallah o takıma girebilirim” dedi.

Alper Uludağ: “Buranın doğru adres olduğunu düşündüm”

Takıma yeni katılan defans oyuncularından Alper Uludağ ise, “Yeni maceralar her zaman heyecanlı olur zaten. Şu anda inanılmaz mutluyum. İster istemez bir değişiklik olduğu zaman 2-3 haftalık bir süreç oluyor ama alışmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kulüpte herkes bana yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. İnşallah daha da iyi olur” ifadelerini kullandı.

Uludağ, “Konyaspor’da geçen sezon ağır bir sakatlık yaşadım. Sezon başı da orada kalmayı kararlaştırdık. Ancak fazla oynama süresi bulamadığım için ayrılmak istedim. En samimi yaklaşımında bu kulüpten geldiğini fark ettim. Buranın doğru adres olduğunu düşündüm. Taraftarlardan, camiadan etkilendiğimiz oluyordu” şeklinde konuştu.

Öte yandan Alper Uludağ, sakatlığı atlattığını ve iyi olduğunu söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.