Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Çok Bulutlu
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 15°C

Konyaspor, Cikalleshi ile sözleşme yeniledi

KONYASPOR, SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTECEK OLAN BAŞARILI FUTBOLCUSU SOKOL CİKALLESHİ’NİN SÖZLEŞMESİNİ 2024 YILINA KADAR UZATTI.

Konyaspor, Cikalleshi ile sözleşme yeniledi
03.02.2022
A+
A-

Konyaspor, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan başarılı futbolcu Sokol Cikalleshi’nin kontratını 2024 yılına kadar uzattı.

Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda Sokol Cikalleshi için basına kapalı imza töreni gerçekleştirildi. 31 yaşındaki Arnavut forvet oyuncusu kendisini 2024 yılına kadar yeşil-beyazlı renklerde tutacak yeni sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreni sonrası konuşan Cikalleshi, “Konyaspor gibi büyük bir ailenin parçası olmaktan çok memnuniyet duyuyorum. Bu imzanın gerçekleşmesinde katkısı olan başkanımıza, yönetimimize ve hocamıza teşekkür ediyorum. Terimin son damlasına kadar sahada mücadele edeceğime söz veriyorum. Bu sezon güzel bir başarı yakaladık. Bu kesinlikle bir tesadüf değildir. Takım ruhuyla buradayız. Önemli olan bundan sonra buralarda kalabilmek. Çok çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Eminim sezonu çok güzel bir yerde tamamlayacağız. Yarın önemli bir Giresunspor maçımız var. İnşallah güzel bir skorla ayrılacağız” dedi.

Pandemi şartlarının devam etmesine rağmen taraftarın takıma çok güzel destek verdiğinin altını çizen Cikalleshi, “Bundan sonra daha çok destek vereceklerine eminim. Biz büyük bir aileyiz. Sezon sonuna kadar bu kenetlenmemiz devam edecek ve sezonu en güzel şekilde tamamlayacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.