Site Rengi

DOLAR 18,8780
EURO 19,9098
ALTIN 1.100,16
BIST 5.071,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Adana’da okul güvenlik toplantısı

7 ŞUBAT 2022’DE BAŞLAYACAK OLAN 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ OKUL GÜVENLİK TOPLANTISI VALİ DR. SÜLEYMAN ELBAN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Adana’da okul güvenlik toplantısı
03.02.2022
A+
A-

Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, “Öğrencilerimizin okul çevresinde maruz kalabilecekleri olumsuz durumları engellemek için çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütmeliyiz” dedi.

7 Şubat 2022’de başlayacak olan 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönemi Okul Güvenlik Toplantısı Vali Dr. Süleyman Elban başkanlığında gerçekleştirildi. Makam salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ile ilgili yetkililer katıldı.

Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, yeni eğitim-öğretim döneminin huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi için yapılması gereken çalışmaların titizlikle yürütülmesi gerektiğini belirterek, “Çocuklarımız, bizim geleceğimiz. Eğitim ortamlarının güvenli olması da verdiğimiz eğitimin kalitesi kadar önemli. Öğrencilerimizin okul çevresinde maruz kalabilecekleri olumsuz durumları engellemek için çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütmeliyiz” diye konuştu.

Eğitim-öğretim yılının ikinci yarısında emniyet ve asayişin temin ve muhafaza edilmesi, trafik güvenliğinin arttırılmasına ilişkin çalışmaların gerçekleştirilmesi, alınması gereken ilave tedbirlerin planlanması ve denetimlerin etkin bir şekilde yapılmasının gerekliliği üzerinde duran Vali Elban, herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inancının tam olduğunu belirtti.

Toplantı, görüş alışverişinde bulunulmasıyla sürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.