Site Rengi

DOLAR 18,8698
EURO 20,1190
ALTIN 1.113,62
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Vali Gündüzöz Bulanık’ta

MUŞ VALİSİ İLKER GÜNDÜZÖZ, HALKI KUCAKLAMAYA VE ONLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEYE SONUNA KADAR KARARLI OLDUKLARINI BELİRTTİ.

Vali Gündüzöz Bulanık’ta
04.10.2021
A+
A-

Muş Valisi İlker Gündüzöz, halkı kucaklamaya ve onların sorunlarını çözmeye sonuna kadar kararlı olduklarını belirtti.

Vali İlker Gündüzöz, beraberindekilerle Bulanık ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet İlidi tarafından kaymakamlık önünde karşılanan Vali Gündüzöz, daha sonra makama geçti. Kaymakam İlidi’den brifing alan Gündüzöz, hizmetleri yaparken tüm vatandaşlara eşit yaklaştıklarını belirterek, “Hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı yaparken hiçbir zaman bu anlayıştan ayrılmayacağımızı, vatandaşlarımızı şefkatle kucaklayacağız” dedi.

Vatandaşların kendilerine güvenmelerini isteyen Vali Gündüzöz, “Burada biz efendi değil hizmetkârız. Vatandaşlarımızın hizmetkârıyız. Bu nedenle Bulanıklı kardeşlerimiz bu kararlığımızdan emin olsunlar” ifadelerini kullandı.

Bulanık Kaymakamlığındaki ziyaretinin ardından ilçede yapılmakta olan hükümet konağı, kent meydanı, Şavşat Yolu ve Üçtepe Göleti’nde incelemelerde bulunan Vali Gündüzöz, ardından ilçeden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.