Site Rengi

DOLAR 18,8538
EURO 20,0757
ALTIN 1.112,66
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Coşkun Kahraman oldu

YOZGAT’IN YERKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI Ş. MEHMET KAYA’NIN VEFATININ ARDINDAN, GÖREVİ TAMAMLAMAK ÜZERE TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI’NA COŞKUN KAHRAMAN SEÇİLDİ.

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Coşkun Kahraman oldu
03.09.2021
A+
A-

Yozgat’ın Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya’nın vefatının ardından, görevi tamamlamak üzere Ticaret Odası Başkanlığı’na Coşkun Kahraman seçildi.

Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Mehmet Kaya’nın vefatının ardından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Organ Seçimleri Hakkında Yönetmeliği uyarınca yeni başkanı belirlemek üzere toplandı.

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Coşkun Kahraman: “Uzun yıllar Yerköy’e ve üyelerimize güzel hizmetleri ve emeği olan Onursal Başkanımız Ş. Mehmet Kaya’yı Rahmetle ve Saygıyla anıyoruz. Yönetim Kurulumuzun teveccühü ile Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak görevi yerine getirmek üzere inşallah hep birlikte İlçemiz adına güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Üyelerimiz için İlçemiz için ne yapsak azdır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.