Site Rengi

DOLAR 18,8819
EURO 19,9098
ALTIN 1.098,69
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Vali Taşbilek’ten İl Genel Meclisi’ne bütçe teşekkürü

GÜMÜŞHANE VALİSİ KAMURAN TAŞBİLEK, İL GENEL MECLİSİ’NE GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ONAYLANAN 2022 YILI İL ÖZEL İDARESİ BÜTÇESİ İÇİN TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNDU.

Vali Taşbilek’ten İl Genel Meclisi’ne bütçe teşekkürü
06.12.2021
A+
A-

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, İl Genel Meclisi’ne geçtiğimiz günlerde onaylanan 2022 yılı İl Özel İdaresi bütçesi için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Meclis Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Kemalettin Demirkıran ve Meclis üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Vali Taşbilek, bütçenin Gümüşhane’de yaşayan her bir bireye, hizmet gören her bir vatandaşa hayırlı olmasını diledi.

İl Genel Meclisi başkanı ve bütün üyelerine Kasım ayı boyunca yoğun bir mesai sarf ederek karara bağladıkları 2022 yılı İl Özel İdaresi bütçesi için teşekkür eden Vali Taşbilek, “İl Özel İdaremizin 2022 yılı bütçesi vesilesiyle sizlere teşekkür etmek, hasbihal etmek için buradayız. 2019 seçimlerinden itibaren beraber, sevgi-saygı temelli güzel bir çalışmayla Özel İdaremizin yetki alanındaki her yere yönelik yapılacak bütün çalışmalarda sizlerin çok büyük desteği ve gayretini gördük. Her birinize çabalarının ve emeklerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Gümüşhane İl Özel İdaresi’nin 2022 yılı bütçesi görüşerek bir önceki yıla göre yüzde 35 oranında artarak 106 milyon 166 bin 502 TL olarak İl Genel Meclisi üyelerinin oy birliğiyle kabul edilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.