Site Rengi

DOLAR 18,8538
EURO 20,0757
ALTIN 1.112,66
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Turizm Fakültesi öğrencileri Sındırgı’da buluştu

TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ SINDIRGI’DA BULUŞTU

Turizm Fakültesi öğrencileri Sındırgı’da buluştu
16.12.2021
A+
A-

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri “ Şehrimi Tanıyorum “ projesi kapsamında Sındırgı’da buluştu.

Turizm alanında son yıllarda atağa geçen ve turizmin gelişmesi ile birlikte rehberlik ihtiyacının da arttığı Balıkesir de turizm fakültesi öğrencilerine de büyük görev düşüyor. Bu kapsamda ilçelerin ve turizm alanlarının tanıtılması adına gerçekleştirilen proje kapsamında öğrenciler Sındırgı ilçesinde buluştu.

Doğal güzellikleri, kültürel değerleri ve termal kaynakları ile turizm alanında adından sıkça söz ettiren doğal şehir ünvanlı Sındırgı ilçesine gelen öğrenciler turizm alanlarında incelemede bulundu. Hikâyelerini ve detaylarını yakından gören öğrenciler Kışla Müzehan bahçesinde eğlenceli vakit geçirdi. Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş da öğrencileri yalnız bırakmadı. Aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Komisyon başkanı olan başkan Yavaş Balıkesir hakkında bilgi vererek öğrencilerin de rehberlik alanında kendilerini geliştirmelerini, şehre katkı sunmalarını istedi.

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr Ahmet Köroğlu, Prof Cevdet Avcıkurt ve bölüm hocaları ile fakülte öğrencileri güzel etkinlikler ile birlikte doğal şehir Sındırgı’da buluştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.