Site Rengi

DOLAR 18,8503
EURO 20,0815
ALTIN 1.112,45
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Tatvan’da “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programı düzenlendi

TATVAN’DA “15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ” PROGRAMI DÜZENLENDİ

16.07.2021
A+
A-

BİTLİS (İHA) – Tatvan’da “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” programı düzenlendi

Bitlisin Tatvan ilçesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Led ekranda yapılan görsel sunumun ardından, Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, şehitler için dua edilip konuşmalar yapıldı.

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, “5 yıl önce 15 Temmuz gecesi ülkemiz çok büyük bir ihanete şahit oldu. O gecede ülkemiz, ülkesini, değerlerini, onurlarını satanlara kahramanca karşı koydu. Dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla 7’den 70’e milyonlarca vatan sevdalısı bugününü, yarınını ve geleceğini vatan hainlerine karşı, tanklara ve toplara karşı ellerinde bayraklarla kahramanca savundu. Bizim silahlarımızı, toplarımızı, tanklarımızı, uçaklarımızı bize doğrulttular. Ama biz Bedir’de, Malazgirt’te, Çanakkale’de olduğu gibi ’Ya istiklal, ya izmihlal’ diyerek imanımızdan aldığımız güçle meydanlara koşarak hainlere karşı dur dedik. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gazilerimizi ve tüm vatan evlatlarını en kalbi duygularımla selamlıyorum” dedi.

Düzenlenen program, 00:13‘de ilçenin tüm camilerinden Sela okunmasıyla sona erdi.

Programa, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.