Site Rengi

DOLAR 18,8839
EURO 19,9370
ALTIN 1.098,65
BIST 5.040,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Çok Bulutlu
Ankara
16°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 15°C

Seçer: “Tek amacımız hizmet etmek”

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER, MERSİN OTO GALERİCİLER SİTESİ YÖNETİMİNİN TALEBİ ÜZERİNE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN SİTEYE KAZANDIRILAN ATATÜRK BÜSTÜNÜN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Seçer: “Tek amacımız hizmet etmek”
30.10.2021
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, oto galericiler sitesi esnafıyla bir araya geldiği toplantında, tek amacının hizmet etmek olduğunu söyledi.

Seçer, Mersin Oto Galericiler Sitesi yönetiminin talebi üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından siteye kazandırılan Atatürk büstünün açılışını gerçekleştirdi. Galerici esnafının sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Seçer, 2 yıl sonra cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümünün kutlanacağını hatırlatarak, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, bütün bir ulusun değeri. Doğudan batıya, kuzeyden güneye, hatta sınırlarımızın ötesinde birçok mazlum millete örnek olmuş bir devlet adamı. Biz de bugün 100 yıl sonra o ataların evlatları, torunları olarak bu ülkeyi, bize bıraktıkları noktadan çok daha iyi noktalara taşıma misyonuyla görev yapıyoruz” dedi.

“Tek amacımız hizmet etmek”

Oto Galericiler Sitesi esnafının beklentilerinin ve sorunlarının farkında olduklarını belirten Seçer, herkesin belediye başkanı olduğunu hatırlattı. Seçer, “Görgüm, bilgim, azmim, şevkim, kuvvetim nispetinde Mersin’e de hizmet etmek için 24 saat arkadaşlarımla beraber mesai yapıyorum. Tek amacımız hizmet etmek. Tek amacımız, Mersin daha nasıl büyür, kalkınır, gelişir. Ama bunun da ötesine çıkarak da ülkemizi nasıl daha güçlü bir ülke haline getirebiliriz. Bunun çabası içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Esnafın sıkıntılarını dinledi

Seçer konuşmasının ardından galerici esnafından gelen soruları not alıp, talep ve sıkıntılarını dinledi. Başkan Seçer, siyasi bir dertleri olmadığını dile getirerek, “Sizler de esnaf olarak belediyenizi herkesin belediyesi olarak görün. Bu konuda da rahat olun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.