Site Rengi

DOLAR 18,8433
EURO 20,0616
ALTIN 1.112,71
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Mutlu “İlk hedef kaynak oluşturmak”

DÜZCE KALKINMA VE TANITMA VAKFI BAŞKANI AHMET MUTLU, İLK HEDEFLERİNİN FARKLI PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN KAYNAK OLUŞTURMAK VE 100 DÜZCELİ ÖĞRENCİYE BURS VERMEK OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Mutlu “İlk hedef kaynak oluşturmak”
01.09.2021
A+
A-

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Ahmet Mutlu, ilk hedeflerinin farklı projeleri hayata geçirmek için kaynak oluşturmak ve 100 Düzceli öğrenciye burs vermek olduğunu söyledi.

Düzce’yi tanıtmak, güzelleştirmek amacıyla 1993 yılında kurulan Kalkınma ve Tanıtma Vakfı’nın yeni yönetimi Ahmet Kutlu başkanlığında oluştu. Dernek yönetimi düzenledikleri toplantıyla projelerini basın mensupları ile paylaştı.

Vakıf Başkan Yardımcısı ve Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Şamandar,

toplantıda vakfın logosunu tanıtıldı. Logonun özelliklerini anlatan Şamandar “Logomuzda sanayi ve kalkınmayı temsil eden bir güneş görseli var. Düzce’nin tamamını kapsıyor. Logo içerisindeki yeşil görseller Düzce’nin yeşiline ve üniversitenin amblemine çağrışım yapıyor. Denizimiz, gölümüz, gökyüzümüzü temsil eden bir görsel var. Logo rotayı belirleyen bir gemi dümeni gibi tasarlandı” şeklinde açıklama yaptı.

“Şeffaf olacağız”

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Ahmet Mutlu, tüm faaliyetlerini şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşacaklarının altını çizdi. Mutlu “Vakfımızın sürekli bir geliri yok. Öncelikle vakfın gündeminde bulunan projeleri hayata geçirmek için kaynak bulmaya çalışıyoruz. Yeterli finansmanı sağladığımızda ilk hedefimiz 100 Düzceli öğrenciye burs vermek. Düzce Üniversitesi başta olmak üzere Düzce’deki diğer derneklerle iş birliği yapıyoruz. Düzce’nin tanıtımında önemli rol oynayan Düzcespor’a da destek olmak projelerimiz arasında yer alıyor. İyi bir yönetim kurulumuz var. Vakfımızdaki bütün çalışmaları şeffaf olarak kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

Yönetim kurulu üyeleri

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Başkan Ahmet Mutlu, Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Şamandar, Başkan Yardımcısı Mehmet Bakan, Genel Sekreter Ahmet Recai Sönmez, Ahmet Biriktir, Prof. Dr. İlhan Genç, Muharrem Tozan, Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Ömer Faruk Darıyerli, Mahmut Selçuk Sönmez, Ragıp Gökesaoğlu, Muhittin Coşkun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.