Site Rengi

DOLAR 18,8833
EURO 19,9444
ALTIN 1.100,20
BIST 5.123,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Çok Bulutlu
Ankara
16°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 15°C

KTO, Derince Gümrük Müdürlüğü ile bölge ticaretini görüştü

KÖRFEZ TİCARET ODASI MECLİS BAŞKANI GÜNGÖR AYHAN VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI RECEP ÖZTÜRK, DERİNCE GÜMRÜK MÜDÜRÜ İBRAHİM UÇAR’A ZİYARETTE BULUNDU. ZİYARETTE BÖLGE TİCARETİ ÜZERİNE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU.

KTO, Derince Gümrük Müdürlüğü ile bölge ticaretini görüştü
09.09.2021
A+
A-

Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan ve Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk, Derince Gümrük Müdürü İbrahim Uçar’a ziyarette bulundu. Ziyarette bölge ticareti üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Derince Gümrük Müdürü İbrahim Uçar’dan bölge ticareti üzerine detaylı bilgi alınırken, bölgedeki ihracatın ve bunun getirdiği lojistik hareketin daha iyiye götürülmesi ve bu süreçte karşılaşacak sorunların nasıl çözüleceği detaylı olarak görüşüldü. Ayrıca özel sektör, ticaret ile sanayi odaları ve bakanlık arasında yakın çalışmalar yapmak, üreticilerin, sanayicilerin, ihracatçıların ve gümrük müşavirlerinin önündeki engelleri kaldırmak ve ticaret diplomasisinin tüm nimetlerini etkin şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla ticaretin kolaylaştırılması üzerine yapılabileceklerde konuşuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uçar, “Ticaret odaları bizlerin önemli bir paydaşıdır. Yaptığımız her görüşme bizler için çok kıymetlidir. Bu anlamda hem meclis başkanımız hem yönetim kurulu başkanımız Recep Öztürk’e teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.