Site Rengi

DOLAR 18,9129
EURO 19,9554
ALTIN 1.101,86
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Çok Bulutlu
Ankara
16°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 13°C
Cum 14°C

Kocaispir: “Roman kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz”

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET KOCAİSPİR, ‘ROMAN STRATEJİ EYLEM BELGESİ’Nİ ANLATMAK ÜZERE ADANA’YA GELEN AK PARTİ SOSYAL POLİTİKALAR BAŞKAN YARDIMCISI VE İZMİR MİLLETVEKİLİ CEMAL BEKLE’Yİ AĞIRLADI.

Kocaispir: “Roman kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz”
01.09.2021
A+
A-

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Roman vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalara her zaman destek olacaklarını söyledi.

Başkan Kocaispir, ‘Roman Strateji Eylem Belgesi’ni anlatmak üzere Adana’ya gelen AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Cemal Bekle’yi ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocaispir, “Sayın vekilimiz ile Roman vatandaşların eğitim, sağlık, istihdam, barınma ve sosyal hizmetler alanlarında yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik hayata geçirilen ‘Roman Strateji Eylem Belgesi’ni istişare etme fırsatı bulduk. Sayın vekilimiz bu kapsamda yapılan çalışmaları bizimle de paylaştı. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Roman kardeşlerimizin yanında olmaya, yaşam kalitelerinin artırılması yönünde yapılan çalışmalara her zaman destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Cemal Bekle ise, Romanlar adına yapılan tüm çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gerçekleştiğini belirterek, ‘Roman Strateji Eylem Belgesi’ni anlatmak üzere Adana, Mersin ve Hatay’ı kapsayan bu ziyaretlerimiz geleceğe dönük bir ön çalışması niteliğinde. Bu kapsamda Sayın Başkanımızı da ziyaret ettik. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Destekleri, yakın ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.