Site Rengi

DOLAR 18,8800
EURO 19,9832
ALTIN 1.109,51
BIST 5.237,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 14°C
Cts 12°C

Karalar: “Elimizden ne geliyorsa yapacağız”

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR, SARIÇAM TOKİ’DEKİ VATANDAŞLARI DİNLEYİP SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN BÜROKRATLARA TALİMAT VERDİ.

Karalar: “Elimizden ne geliyorsa yapacağız”
28.01.2022
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda, “Sorunları çözmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

Başkan Karalar, Sarıçam ilçesinde Buruk TOKİ konutları sakinleriyle bir araya geldi. CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ile büyükşehir bürokratlarının da katıldığı ziyarette bölge sakinlerinin sorun, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Zeydan Karalar, bölgede yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Vatandaşları teker teker dinleyen Başkan Karalar, “Binin üzerinde konutun bulunduğu bir bölge burası. Konut sayısı daha da artacak. Ben kentimizin en ücra köşelerindeki problemlere üç aşağı beş yukarı hakim bir yöneticiyim. Bunlarla ilgili gereken talimatları vermekle kalmam, işin yapılıp yapılmadığını da takip ederim. İşçilikten başlayan ve uzun yıllar yöneticilik yaprak sürdürdüğüm çalışma hayatımda edindiğim deneyimlerimi, halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için kullanıyorum” dedi.

Kanalizasyon sorununun bir kısmının halledildiğini belirten Karalar, “Kalan ihtiyaç için de ihaleye çıkıyoruz ve o da halledilecek. Burada 12 yıldır bekleyen yol hizmetini biz 6 ayda yaptık. 4 bin metreküplük ve 2 bin metreküplük depolarla, ayrıca 12 bin 263 metre boru döşeyerek buraya su getireceğiz. Maliyeti yaklaşık 50 milyon lira. Sorunları çözmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Okul yapımı ile ilgili Milli Eğitim’le görüşeceğiz. Semt pazarı kurulmasıyla ilgili de ilçe belediyesiyle iletişime geçeceğiz. Duraklar için de çalışma başlatacağız. Adana’yı, halkını çok seven bir belediye başkanı olarak yaptığım her hizmet bana büyük mutluluk veriyor. Ancak koşullar zor ve gittikçe daha zorlaşıyor. Her şeye rağmen vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağımızı söyleyebilirim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.