Site Rengi

DOLAR 18,8714
EURO 20,0934
ALTIN 1.116,56
BIST 5.063,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 16°C

Hatay’da iki kardeş CHP’li başkan hakkında ’dolandırıcılık’ davası açtı

HATAY’DA İKİ KARDEŞ, DAHA ÖNCE ARSA SATIŞIYLA İLGİLİ DOLANDIRICILIK DAVASI AÇILAN CHP SAMANDAĞ İLÇE BAŞKANI AVUKAT TURGAY ABACI HAKKINDA, DOLANDIRILDIKLARINI İLERİ SÜREREK DAVA AÇTI.

Hatay’da iki kardeş CHP’li başkan hakkında ’dolandırıcılık’ davası açtı
27.12.2021
A+
A-

Hatay’da iki kardeş, dolandırıldıklarını ileri sürerek CHP Samandağ İlçe Başkanı Avukat Turgay Abacı hakkında dava açtı.

Kız kardeşi Mahinur Oğur ile dolandırıldıklarını söyleyen Ceyhan Miçoğulları, 2015 yılında CHP Samandağ İlçe Başkanı Avukat Turgay Abacı’nın takip ettiği ortaklığın giderilmesi davasında, satışa konu taşınmazı alması halinde çok kazanç sağlayacağını söyleyip, 270 bin TL para aldığını, hala ödemediğini iddia etti. Avukat Turgay Abacı hakkında İsa Yuvarlak adlı vatandaşın da aynı konuda dolandırıcılık davası açtığını ifade eden Miçoğulları, “Ben CHP üyesiydim, bu yüzden istifa ettim. Turgay Abacı’yı neden koruyorlar. Biz hakkımızı istiyoruz” dedi.

Kardeşlerden Mahinur Oğur ise eski Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir zamanında zorla emekli edildiğini, emeklilik tazminatı için davayı Turgay Abacı’ya verdiğini belirterek, “Davamı kazandı ama paramın bir kısmını vermedi. 8 yıl Turgay Abacı’ya kötü niyet tazminatı için gittim geldim, sonra dava kazandı, ’kötü niyet tazminatını alacaksın’ dedi. Sonra da ’kötü niyet tazminatın çıkmadı’ dedi. Ben de tekrardan Turgay Abacı’nın yanına gittim. ’Kötü niyet tazminatı çıkmadıysa bununla ilgili evrak istiyorum’ dedim, bana ana para dosyasını verdi. Dosyaya bakıyorum, dosyada ne kötü niyet tazminatı ne de alacağım var gözüküyor. Sonra yanına gidince ’alacağın yok’ diyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.