Site Rengi

DOLAR 18,8511
EURO 20,0920
ALTIN 1.113,17
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Genc-i Ala’ya ödül

BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANI YASİN ÖZLÜ, ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ELİNDEN ALDI.

Genc-i Ala’ya ödül
17.11.2021
A+
A-

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü tarafından hayata geçirilen “Genc-i Ala Projesi”, Yerel Yönetimler Gençlik Yarışması’nda ödüle layık bulundu.

Genc-i Ala Projesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca Başkent Millet Bahçesi’nde gençlere yönelik düzenlenen festivalde ödül kazandı. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Yasin Özlü, ödül tören sonrası yaptığı açıklamada, “Gençlik çalışmalarının içinden gelmiş ve genç bir belediye başkanı olarak belediyecilik olarak yaptığımız her hizmeti gencimize, çocuklarımıza, geleceğimize nüfusunun büyük çoğunluğunu oluşturan bu gençlere entegre etmezsek tam anlamıyla amacımıza ulaşamayız. Başiskele gelecek vaat eden genç bir ilçe iken bu kentin gençleri her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor. Gençlik neredeyse belediye hizmeti orada olmalı. Yaptığımız her icraat, her hizmet bir şekilde gençlerimize dokunmalı. Bu sebeple pandemi koşullarına rağmen ilan etmiş olduğumuz ‘2021 Gençlik Yılı’ çerçevesinde gençlerimizle teması hiçbir zaman kesmedik. Tedbirlerin en yüksek safhada olduğu, tam kapanma günlerinde bile sosyal medyadan canlı yayınlarımız ile gençlerimizle buluştuk, onları dinledik, birlikte birçok icraatı planladık, hayata geçirdik. Çünkü çok iyi biliyoruz ki gelecek gençlerin ellerinde yükselecek. Biz gençlerimizin akıl hocası değil, yardımcısıyız. Biz gençlerimizin yol göstericisi değil, yol arkadaşıyız. Biz gençlerimizin yoluna ışık tutan değil, onların ışığıyla geleceğimize yol yapanlarız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.