Site Rengi

DOLAR 18,8511
EURO 20,0920
ALTIN 1.113,17
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Gebze’ye oto pazarı açıldı

GEBZE BELEDİYESİ TARAFINDAN KURULAN OTO PAZARI HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

Gebze’ye oto pazarı açıldı
29.11.2021
A+
A-

Gebze Belediyesi tarafından kurulan oto pazarı hizmet vermeye başladı.

Issıkgöl Caddesi üzerinde bulunan ve haftanın belirli günlerinde vatandaşları pazar alışverişinde ağırlayan alanda artık, her hafta pazar günleri oto pazarı kurulacak. Çeşitli otomobil markalarının da araçlarını tanıttığı Mevlana oto pazarının ilk gününde oto tuningcilerin gerçekleştirdiği drift şovlar ilgiliyle izlendi.

Kapalı pazaryerini başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte gezen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, oto pazarını dolaşan vatandaşlar ve oto satıcılarıyla bir süre sohbet etti.

Törende konuşan Büyükgöz, “Bölgemizde böyle bir ihtiyacın varlığını gözlemliyorduk. Bu pazar alanı sadece cuma günleri sebze pazarı olarak hizmet veriyordu. Güneşten, yağmurdan korunacak şekilde, alıcı ve satıcı kardeşlerimizi buluşturacak bu oto pazarımızı bugün sizlerin katılımıyla hizmete almış olduk. İnşallah alıcı kazanır, satıcı bereketini görür. Bu alanda ilerleyen günlerde bir etkinlik daha başlatacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.