Site Rengi

DOLAR 18,8511
EURO 20,0920
ALTIN 1.113,17
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Evlat nöbetindeki gözü yaşlı anneden oğluna çağrı: “Ne olursun dön gel”

ÇOCUKLARININ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK MENSUPLARI TARAFINDAN KAÇIRILDIĞI İDDİASIYLA HDP DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE BAŞLATILAN EVLAT NÖBETİ EYLEMİ 834’ÜNCÜ GÜNÜNE GİRERKEN, OĞLUNA TESLİM OLMASI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNAN GÖZÜ YAŞLI ANNE FADİME AKSU, “OĞLUM BEN SENİ EKMEĞE YOLLADIM ONLARIN PEŞİNE Mİ YOLLADIM, NE OLURSUN DÖN GEL” DEDİ.

Evlat nöbetindeki gözü yaşlı anneden oğluna çağrı: “Ne olursun dön gel”
13.12.2021
A+
A-

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde başlatılan evlat nöbeti eylemi 834’üncü gününe girerken, oğluna teslim olması için çağrıda bulunan gözü yaşlı anne Fadime Aksu, “Oğlum ben seni ekmeğe yolladım onların peşine mi yolladım, ne olursun dön gel” dedi.

Diyarbakır’da çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan ailelerin 3 Eylül 2019’da başlattığı oturma eylemi, 834’üncü gününde de devam ediyor. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde dağa kaçırılan oğlu Eren Yalçın için 834 gündür evlat nöbetinde yer alan anne Fadime Aksu 8 yıldır evladından bir haber beklediğini söyledi.

“Oğlumu HDP’liler kaçırdı”

Oğlunun dağa kaçırılmasından HDP Gebze İlçe Başkanlığından görevli bir şahsın sorumlu olduğunu iddia eden gözü yaşlı anne Aksu, “Ben oğlumu bakkala ekmek almak için yolladım daha dönmedi. Akşam saat 17.00 sularında çıktım kendisini aramaya polis memurları çocuk şubesine müracaatta bulunmamı istediler. Daha sonra ben karakola giderek kayıp başvurunda bulundum. Ardından her yere ilanlar astım ama yine de bulamadım. Daha sonra bana görüntülerini gösterdiler ayağı sakat ve dişleri kırık dediler. Eren oğlum ben seni ekmeğe yolladım onların peşine mi yolladım. Dön gel yavrum ne olursun dön gel” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.