Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 15°C

EKODOSD’ta Sürücü, güven tazeledi

EKODOSD’TA SÜRÜCÜ, GÜVEN TAZELEDİ

EKODOSD’ta Sürücü, güven tazeledi
30.01.2022
A+
A-

Birçok ören yeri ve doğal güzellikleri ile adeta açık hava müzesi olan Aydın’ın, tarihi ve doğasının korunması adına önemli farkındalık çalışmaları yürüten EKODOSD,da genel kurul heyecanı yaşandı. Tek liste ile gidilen seçimlerde ise mevcut başkan Bahattin Sürücü yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesi merkezli faaliyet gösteren ve birçok farkındalık çalışmaları ile dikkatleri üzerine çeken Ekosistemi Koruma ve Doğa Sevenler Derneği’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Derneğin bahçesinde gerçekleştirilen 7. Olağan Genel Kurul toplantısında yeni yönetim ve başkanlık seçimleri de yapıldı. Tek adaylı olarak gidilen seçimde mevcut başkan Bahattin Sürücü, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Toplantının yönetim başkanlığını Rüştü Kirman, başkan vekilliğini Mustafa Kurt ve katip üyeliğini Yağmur Yavaş’ın yaptığı genel kurulda gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından 2019-2021 dönemi görev alan yönetim ve denetim kurulu üyelerine ve çalışmalara katkı veren üyelere teşekkür belgeleri takdim edildi.

EKODOSD’un yeni yönetim kurulu ise Bahattin Sürücü, Yeşim Cinbaş, Selçuk İnanç, Abdullah Kavak, Yavuz Pullukçu, Aslı Nüshet Keçelioğlu, Bilgesu Şamiloğlu, Ebru Bozkurt, Kardelen Çılgın, Burçak Çıkıkçı, Sebahat Serap Çubukçu, Nawal Algeedi isimlerinden oluştu. Denetim Kurulu üyeliklerine de Rüştü Kirman, Taner Bütün, Gülru Bektaş seçildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.