Site Rengi

DOLAR 18,8874
EURO 20,1670
ALTIN 1.116,16
BIST 5.307,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Per 16°C
Cum 14°C
Cts 11°C
Paz 9°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konakladığı oteldeki hain darbe girişiminin izleri muhafaza ediliyor

MARMARİS’TE, 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİ SIRASINDA CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN ÇALIŞMA OFİSİ OLARAK KULLANDIĞI VE ŞEHİT OLAN KORUMASI MEHMET ÇETİN’İN ODASINDAKİ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN İZLERİ İLK GÜNKÜ HALİYLE MUHAFAZA EDİLİYOR.

15.07.2021
A+
A-

Marmaris’te, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisi olarak kullandığı ve şehit olan koruması Mehmet Çetin’in odasındaki hain darbe girişiminin izleri ilk günkü haliyle muhafaza ediliyor. 15 Temmuz’un 5. yılında İHA’ya kapılarını açan oteldeki görüntüler bir kez daha duygulandırdı.

Türk Silahlı Kuvvetleri içinde FETÖ/PDY mensubu bir grubun 15 Temmuz günü darbe girişimi sırasında, Marmaris ilçesinde saldırdıkları 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tatili süresince çalışma ofisi olarak kullandığı ve koruması şehit Mehmet Çetin’in odası darbe girişiminin 5. yılında kapılarını İHA’ya açtı. Otel yönetimi tarafından kapatılan ve müşteriye verilmeyen 2 odada eşyalar olduğu gibi muhafaza ediliyor. Ziyarete ve müşteriye kapalı olan odalarda halen atılan kurşunlar ve el bombası izlerini koruyor. Girdiği çatışmada FETÖ/PDY mensubu askerler tarafından şehit edilen Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın koruması Mehmet Çetin’in odası ve Erdoğan’ın çalışma ofisine hedef alınarak sıkılan kurşunlardan 120 tanesinin isabet ettiği görülüyor.

Hain darbe girişiminin olduğu geceki haliyle muhafaza edilen oteldeki görüntüler görenleri duygulandırıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.