Site Rengi

DOLAR 18,8358
EURO 20,0703
ALTIN 1.112,94
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Büyükşehir Ulaşım ekipleri 24 saat sahada

ULAŞIM EKİPLERİ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDAN MUAF OLAN SAĞLIK PERSONELİ VE VATANDAŞLAR İÇİN GÖREVLERİNE DEVAM EDİYORLAR. ULAŞIM YÖNETİM MERKEZİ VE DENETİM EKİPLERİ KISITLAMA GÜNLERİNDE VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRMEK, YÖNLENDİRMEK VE OLUŞABİLECEK SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞIYORLAR.

28.02.2021
A+
A-

Ulaşım ekipleri sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan sağlık personeli ve vatandaşlar için görevlerine devam ediyorlar. Ulaşım Yönetim Merkezi ve Denetim Ekipleri kısıtlama günlerinde vatandaşları bilgilendirmek, yönlendirmek ve oluşabilecek sorunların çözümü için çalışıyorlar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan vatandaşlara yönelik hizmet çalışmaları devam ediyor. Sağlık çalışanları ve vatandaşlarımızın ulaşım ihtiyacını gidermek adına ‘H’ Hatlarımız ve 4, 6, 15, 19K, 21C, 21K, 22C 22K, 24K, 25, 26, 28 numaralı hatlarımız düzenli olarak seferlerine devam ediyor.

Ulaşım Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, “Ulaşım Yönetim Merkezimiz ve Denetim Ekiplerimiz kısıtlama günlerinde vatandaşlarımızı bilgilendirmek, yönlendirmek ve oluşabilecek sorunların çözümünü sağlamak için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. H Hatlarımız ve 4, 6, 15, 19K, 21C, 21K, 22C 22K, 24K, 25, 26, 28 numaralı hatlarımız düzenli olarak seferlerine devam ediyor. Covid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarından muaf olan sağlık çalışanları ve vatandaşlarımız için aralıksız olarak hizmet vermekteyiz” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.