Site Rengi

DOLAR 18,8839
EURO 20,0456
ALTIN 1.103,59
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Çok Bulutlu
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 13°C

Bünyan Belediyesi Personel Limited Şirketinde toplu sözleşme sevinci

HİZMET-İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANLIĞI İLE BÜNYAN BELEDİYESİ PERSONEL LTD. ŞTİ. ARASINDA BİR SÜREDİR DEVAM EDEN TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ ANLAŞMAYLA SONUÇLANARAK İMZA ALTINA ALINDI.

Bünyan Belediyesi Personel Limited Şirketinde toplu sözleşme sevinci
28.12.2021
A+
A-

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Bünyan Belediyesi Personel Ltd. Şti. arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşmayla sonuçlanarak imza altına alındı.

Bünyan Belediyesi’nde gerçekleşen törene Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Belediye Başkanı Özkan Altun, belediye ve sendika yetkilileri ile işçiler katıldı. Sözleşmenin 2 yılı kapsadığını belirten Şube Başkanı Çelik, “Yaptığımız bu sözleşme ile üyelerimizin aylık kazançlarına yüzde 15 oranında zam yapıldı. Sözleşmemizin ikinci yılında da devlet memurlarına gelen her türlü zam ve enflasyon farkı vs. oranında artış yapılacaktır. Belediye başkanımıza çalışanlara göstermiş olduğu hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Toplu iş sözleşmemizin üyelerimize ve belediyemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Özkan Altun ise, “Belediyemiz bünyesindeki işçilerimizin ilçemiz için özverili şekilde çalıştıklarını belirterek emeklerinin karşılıklarını tam manada karşılayabilmek için elimizden geleni yapmaya çalıştık. İnşallah bu sözleşme ile çalışanlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz” dedi.

İmzalanan toplu iş sözleşmesinin her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.