Site Rengi

DOLAR 18,8778
EURO 20,0499
ALTIN 1.110,38
BIST 5.099,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Başkan Palancıoğlu’ndan, OSB’ye hayırlı olsun ziyareti

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU VE AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI GÖKHAN ÜLKE, ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLARAK SEÇİLEN YUNUS İMAMOĞLU VE YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Başkan Palancıoğlu’ndan, OSB’ye hayırlı olsun ziyareti
03.02.2022
A+
A-

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Yunus İmamoğlu ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kayseri’nin üretimine, istihdamına ve gelişmesine büyük katkı sunan sanayicilere teşekkür eden Başkan Dr. Palancıoğlu, “Ben aynı zamanda Serbest Bölge’nin yönetim kurulu başkanıyım. Sanayicilerimiz şehrimize katma değer üretiyor, hem istihdamı artırmak hem de üretim, ARGE ve teknolojik alanlarda şehrimizin gelişmesine büyük destek veriyor. Dolayısıyla tüm sanayici arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Özellikle ekonomik daralma dönemlerinde dahi ülkemizin kalkınması için büyük destek veriyorlar. Kayseri’nin ihracatı ve üretimi her geçen gün artıyor. Başta istihdam olmak üzere sanayicilerimiz şehrimizin yükünü çekiyor. Tüm sanayicilerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum. Şehrimizi hep birlikte daha iyi noktaya getirmek için çalışacağız. Yunus Bey’e ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Yunus İmamoğlu ise, “Siz değerli başkanlarımızın da desteği ile görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Sanayimizi ve sanayicilerimizi daha ileri noktaya nasıl taşıyabiliriz, bunun çabası içinde koşturacağız. Nazik ziyaretleriniz için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.