Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 14°C

Başkan Palancıoğlu Hunat Çarşısı Genel Kurulu’na katıldı

MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DR. MUSTAFA PALANCIOĞLU, HUNAT ÇARŞISI GENEL KURULU’NA KATILARAK, YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLEN FATİH GÜMÜŞGÖZ VE YÖNETİMİNE TEBRİK ETTİ.

Başkan Palancıoğlu Hunat Çarşısı Genel Kurulu’na katıldı
29.09.2021
A+
A-

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Hunat Çarşısı Genel Kurulu’na katılarak, yeniden başkanlığa seçilen Fatih Gümüşgöz ve yönetimine tebrik etti.

Hunat Çarşısı’nın 10. yılını esnaflarla birlikte kutlayan Başkan Dr. Palancıoğlu, “Hunat Çarşısı içinde birçok esnafın yer aldığı büyük çarşılardan. Bizde Melikgazi belediyesi olarak elimizden geldiğince pandemi döneminde de kendilerine destek olduk. Esnafımızın önünü açacak her türlü çalışmayı yapmamız lazım. Bizde elimizden geleni yapıyoruz. Şehir merkezinde her noktaya dokunarak esnafın yüzünü güldürecek çalışmalar yapıyoruz. Hunat Çarşısı çevresini güzelleştirecek ve burayı canlandıracak çalışmalar yapıyoruz. Burası temiz güvenilir ve nezih bir ortam olmalı. Belediye olarak sivil toplum kuruluşları, mesleki oda ve dernekler ile birlik ve dayanışma içerisinde çalışıyoruz. Hunat Çarşı yönetimi ile her zaman diyalog ve dayanışmasında içerisindeyiz. Rabbim tüm esnaflarımıza hayırlısından bol kazançlar nasip eylesin. Güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Fatih Bey’e ve yönetimine başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.