Site Rengi

DOLAR 18,8437
EURO 20,0883
ALTIN 1.113,68
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Başkan Günel, “Demokrasiye ve Kuşadası’na yakışmayan bu davranışı kınıyorum”

KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN AYDIN PROGRAMI İÇİN HAZIRLANAN AFİŞLERE KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLERCE ZARAR VERİLMESİNİ KINAYAN BİR AÇIKLAMA YAPTI.

Başkan Günel, “Demokrasiye ve Kuşadası’na yakışmayan bu davranışı kınıyorum”
15.01.2022
A+
A-

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın programı için hazırlanan afişlere kimliği belirsiz kişilerce zarar verilmesini kınayan bir açıklama yaptı. Yapılan eylemin demokrasi kültürüne aykırı bir hareket olduğunu belirten Başkan Ömer Günel, “Bu olay kabul edilmesi mümkün olmayan vandalca bir girişimdir” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın programına davet içeren afişlerinin yırtılması, demokrasi kültürü ile bağdaşmayan ve kabul edilmesi mümkün olmayan vandalca bir girişimdir. Demokrasi her şeyden önce hoşgörü içerir. Bunu yapanlar bilmelidir ki, Kuşadası bu tip davranışlarla bağdaşmayan çağdaş ve demokratik bir kenttir. Yaşanan bu talihsiz olaydan duyduğum üzüntüyü Kuşadası kamuoyu ile paylaşıyor ve bu çirkin davranışı kınıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.