Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Çok Bulutlu
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 15°C

Başkan Büyükkılıç’tan komutanlara ziyaret

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, MELİKGAZİ, KOCASİNAN VE HACILAR BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİRLİKTE 12’NCİ HAVA ULAŞTIRMA ANA ÜS VE GARNİZON KOMUTANLIĞI GÖREVİNE ATANAN HAVA PİLOT TUĞGENERAL VEDAT ÖNCEL İLE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI GÖREVİNE ATANAN TUĞGENERAL YÜKSEL YİĞİT’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

Başkan Büyükkılıç’tan komutanlara ziyaret
14.09.2021
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi, Kocasinan ve Hacılar Belediye Başkanları ile birlikte 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Hava Pilot Tuğgeneral Vedat Öncel ile İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Yüksel Yiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç, beraberindekilerle, annesini kaybeden 2. Hava Bakım Fabrika Müdürü Tuğgeneral Haldun Taşan’a da başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile birlikte 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Hava Pilot Tuğgeneral Vedat Öncel ve İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Yüksel Yiğit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Komutanlara hayırlı olsun ziyaretlerini merkez ilçe belediye başkanları ile birlikte gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, 12’nci Hava Ulaştırma Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı görevine atanan Hava Pilot Tuğgeneral Vedat Öncel ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ile bir süre görüştü. Yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Büyükkılıç, Öncel ve Yiğit’e görevlerinde başarılar diledi.

Büyükkılıç, daha sonra beraberindeki ilçe belediye başkanları ile birlikte geçen haftalarda annesini kaybeden 2. Hava Bakım Fabrika Müdürü Tuğgeneral Haldun Taşan’ı da ziyaret ederek, başsağlığı diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.