Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 14°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Başkan Büyükkılıç Sarız’da vatandaşın taleplerini dinledi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, AÇILIŞ VE ZİYARET İÇİN GİTTİĞİ SARIZ’DA ESNAF, VATANDAŞ VE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Başkan Büyükkılıç Sarız’da vatandaşın taleplerini dinledi
04.09.2021
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, açılış ve ziyaret için gittiği Sarız’da esnaf, vatandaş ve muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin en doğudaki ilçelerinden olan ve en uyumlu ilçelerden birisi olarak nitelediği Sarız’a ziyarette bulunarak, ilçe yöneticileri ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Kendisini sıcak ve güleryüzlü karşılayan Sarızlı vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Büyükkılıç, Sarız için tarımdan altyapıya, ulaşım konusunda yol yapımından çevre yatırımlarına kadar pek çok konuda 2,5 yıl içerisinde toplam 37 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirtti. Sarız ilçe ziyaretinde ilçe belediye başkanı, muhtarlar ve vatandaşlar ile görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, halkın taleplerini ve beklentilerini dinleyerek hizmet üreteceklerini ifade etti. Büyükşehir Belediyesi’nin, tüm talepleri yerine getirecek güç, kaynak, bütçe ve tecrübeli ekibi olduğunu söyleyerek, Sarız’da bugüne kadar tüm ihtiyaçların karşılandığını, taleplerin yerine getirildiğini, ancak bunlara yönelik; “Yeter mi? Bence yetmez” diyen Büyükkılıç, bundan sonra da talep ve ihtiyaçların karşılanacağını paylaştı. Sarız’a gerçekleştirdiği ziyaret esnasında mahallelerin durumları hakkında en iyi bilgi sahibi olan muhtarları da ziyaret eden Başkan Büyükkılıç bu kapsamda, Çavdar Mahallesi Muhtarı Çavuş Aktaş’ı, Damızlık Mahallesi Muhtarı Osman Ekici’yi ve Avşar Ovası Mahallesi Muhtarı Yusuf Mağara’yı ziyaret ederek mahallelerin ihtiyaçlarını öğrendi, talepleri dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Sarız’daki hemşehrileri ile buluşurken, Sarız Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit İsmet Bülbül Otogarı açılışına katıldı. Burada şehidin annesi Fadıma Bülbül’e Sarız’ın meşhur el emeği halılarından hediye ederken, bir doktor olarak Sarızlı vatandaşların isteği doğrultusunda, kurulan aşı standında vatandaşlara Covid-19 aşısı da vurdu. Ziyaretinde, Sarız halkının büyük ilgisi ve memnuniyeti ile karşılanan Büyükkılıç, terminal açılışında yaptığı konuşmada da sık sık alkışlandı. Çocuklara Yukatel Kayserispor forması hediye eden ve ilçe temaslarının sonunda turistik ‘Sarız’ yazısı önünde, Türk Bayrağı altında Sarızlılar ile hatıra fotoğrafı çekinen Başkan Büyükkılıç, ilçeden memnuniyetle uğurlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.