Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Aydın İl Sağlık Müdürü Açıkgöz, Kuşadası’ndaki toplantıya katıldı

AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. OSMAN AÇIKGÖZ KUŞADASI DEVLET HASTANESİNİ VE KUŞADASI İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET EDEREK, 2021 YILI GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

Aydın İl Sağlık Müdürü Açıkgöz, Kuşadası’ndaki toplantıya katıldı
31.01.2022
A+
A-

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz Kuşadası Devlet Hastanesini ve Kuşadası İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, 2021 yılı genel değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İlk olarak Kuşadası Devlet Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Türker Yılmaz tarafından hastanede yürütülen sağlık turizmi ile ilgili ve 2021 yılı hastane verilerini içeren detaylı bir sunum gerçekleştirildi. Toplantıda ayrıca hastanenin genel işleyişleri, bütçe ve mali durumu, Covid salgın sürecindeki çalışmalar, aşı uygulamaları ve benzeri konular da ele alındı. 2022 yılında yapılacak olan çalışmalarında planlandığı toplantıda nitelikli sağlık hizmeti sunumunun sürekliliğinin sağlanmasıyla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz, ayrıca yoğun bakım ve servisleri ziyaret ederek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletirken, sağlık çalışanlarına da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Kuşadası Devlet Hastanesi Değerlendirme toplantısı sonrası Açıkgöz ve hizmet başkanları Kuşadası İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sedat Ekiz tarafından yapılan sunum eşliğinde ilçe bazında pandemi süreci çalışmaları, aşı oranları, rutin sağlık hizmetleri ile ilgili konular ve istatistikî veriler ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.