Site Rengi

DOLAR 18,8417
EURO 20,0971
ALTIN 1.112,36
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

AVM’ler kafe ve restoranların açılmasıyla hareketlilik bekliyor

TÜRKİYE KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE KAPSAMINDA KADEMELİ NORMALLEŞME SÜRECİ BUGÜN İTİBARIYLA BAŞLADI. KAFE VE RESTORANLARIN HİZMET VERMEYE BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE BİR HAREKETLİLİK YAŞANMASINI BEKLEDİKLERİNİ İFADE EDEN NİSSARA AVM GENEL MÜDÜRÜ GÖKTÜRK OZHAN, KORONAVİRÜS İLE MÜCADELE KAPSAMINDA ALINAN TEDBİRLER KAPSAMINDA KAFE VE RESTORANLARIMIZ HİZMET VERMEYE BAŞLADI DEDİ.

01.06.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısının ardından yaptığı açıklama sonrasında Türkiye’de kademeli normalleşme çerçevesinde kafe ve restoranlar bugün itibarıyla yeniden hizmet vermeye başladı.

Türkiye koronavirüs ile mücadele kapsamında kademeli normalleşme süreci bugün itibarıyla başladı. Kafe ve restoranların hizmet vermeye başlamasıyla birlikte alışveriş merkezlerinde bir hareketlilik yaşanmasını beklediklerini ifade eden Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan, “Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler kapsamında kafe ve restoranlarımız hizmet vermeye başladı” dedi. Ozhan, “Bugün itibarıyla kafe ve restoranlarımız hizmete başladı. Bununla birlikte koronavirüs tedbirleri kapsamında HES kodu, ateş ölçümü, maske ve mesafe kurallarına uyarak işletmelerimiz devam ediyor. Bunun dışında artık daha fazla ziyaretçimizle bir araya geleceğiz. Güvenli bir şekilde bir araya geleceğiz. İnşallah böyle de devam etmek hepimiz nasip olur. Kafe ve restoranların açılmasıyla birlikte alışveriş merkezimizde bir hareketlik bekliyoruz. Çünkü kafe ve restoranlar bizlerin lokomotiflerimiz. İnsanların daha uzun zaman geçirmesini, sosyalleşmesini istiyoruz. Gene altını çiziyorum tamamen koronavirüs tedbirleri kapsamında bu sosyalleşmeyi sağlayacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.