Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C

ASKF’den Başkan Özdoğan’a ziyaret

KAYSERİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU (ASKF) BAŞKANI MUTLU ÖNAL VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HACILAR BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ÖZDOĞAN’A NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDULAR. ZİYARETTE KONUŞAN BAŞKAN ÖZDOĞAN, AMATÖR SPORA DAİR NE VARSA HER ZAMAN YANINDA OLDUKLARINI SÖYLEDİ.

29.06.2021
A+
A-

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal ve yönetim kurulu üyeleri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette konuşan Başkan Özdoğan, amatör spora dair ne varsa her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ziyarette konuşa ASKF Başkanı Mutlu Önal, “Bugün ASKF olarak Hacılar Belediye başkanımızı ziyaret ettik, sağ olsun başkanımız bizlere seçimden önce desteklerini esirgemedi. Bugün de kabul ederek bizleri mutlu ettiler, sayın başkanımızın amatör spor kulüplerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, amatör spor kulüplerinin yanında olduğunu söyledi. Başkan Özdoğan şöyle konuştu;

“Tabii ki bizler amatör spor kulüplerinin önemini görmüş bulunmaktayız ve inşallah önümüzdeki sezonlarda daha net göreceğiz. İlçemize kazandırdığımız stadın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bundan sonraki süreçte tabii ki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanımızın ve değerli yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hareket ederek amatör sporumuz daha iyi yerlere gelecek.”

Başkan Özdoğan, yerel yönetimler olarak amatör sporlara ilişkin ne varsa yasal yönetmelik çerçevesinde yanlarında olduklarının bir kez daha altını çizdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.