Site Rengi

DOLAR 18,8861
EURO 20,0345
ALTIN 1.103,56
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Çok Bulutlu
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 14°C

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanından Niğde’ye ziyaret

NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI GENEL BAŞKANI EYYÜP KADİR İNAN VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE NİĞDE BELEDİYESİNDE BİR ARAYA GELDİ.

17.07.2021
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Niğde Belediyesi’nde düzenlenen programda kente çok güzel hizmetler yapıldığını belirten AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “Belediye Başkanımız Sayın Emrah Özdemir’in Niğde’ye yapmış oldukları hizmetleri yakından müşahede ettik. Bu çalışmaları gördükçe mutlu oluyoruz ve bu hizmetlerinden dolayı kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özdemir ise yaptığı konuşmada, “Gençlerle daha çok buluşacağız, gençlere yönelik her türlü desteğimizi devam ettireceğiz. Niğde’de AK Parti Gençlik Kolları ile yerel yönetimler olarak güzel bir çalışma örneği sergiliyoruz. AK Partili gençlerimiz kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla güzel bir çalışma örneği ortaya koymaktadırlar. Gençlik kolları genel başkanımızın ilimizi ziyaret etmesi bizi ziyadesiyle memnun etmiştir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.