Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 15°C
Sal 18°C
Çar 15°C

2022 yılında yapılacak Turizm Fuarlarına Katılım Değerlendirme Toplantısı yapıldı

2022 YILINDA YAPILACAK TURİZM FUARLARINA KATILIM DEĞERLENDİRME TOPLANTISI, İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ ŞÜKRÜ DURSUN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

24.06.2021
A+
A-

2022 yılında yapılacak Turizm Fuarlarına Katılım Değerlendirme Toplantısı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun başkanlığında yapıldı.

Toplantıya, TURSAB Kayseri Şube Başkanı Ali Emre Mart, KAYTİD Başkanı Serdar Sarıçam, Oran Kalkınma Ajansı Temsilcisi, Kültür ve Turizm Bakanlığı İşletme Belgeli ve Belediye belgeli otel yöneticileri ile turizm acenta temsilcileri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Şükrü Dursun, “Tanıtım Fuarları, farklı yörelerdeki insanları bu ülke olur şehir olur değişik kültürlerden yaşayan insanların bir araya geldiği, tanışılıp iletişim kurulması ve kültürel paylaşımların yapılabilmesine yol açması bakımından önemlidir. Ülkemizdeki fuarların en önemlilerinden biride Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) dır. 6000 yıllık tarihi geçmişi olan ve bütün medeniyetlerin izlerinin olduğu şehrimizde Dünyanın beşinci ve Ülkemizin en büyük turizm fuarı olan EMİTT de Kayserimizin kültürel ve turizm değerlerini tanıtmak amacındayız. Şehrimizi tarihi, doğal güzellikleriyle yerel kaynakların kullanımını ve tanıtımını yaparak, ülke turizminde önemli bir noktaya taşımak amacıyla tanıtım fuarlarına katılmamız önemlidir” dedi.

Toplantıda Kayseri’nin tanıtımında fuarların önemli olduğu ve katılımın sağlanması için gerekli çalışmaların başlaması gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı. Toplantı sonrasında heyet, Kayseri Kalesi’nde yer alan Sanatçılar Sokağı ile Hunat Hatun Medresesinde yer alan sanatçıları ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.