Site Rengi

DOLAR 18,8730
EURO 20,0707
ALTIN 1.106,30
BIST 5.086,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Kütahya İl Özel İdaresi’nin yol onarım çalışmaları

KÜTAHYA İL ÖZEL İDARESİNİN YOL ONARIM ÇALIŞMALARI

Kütahya İl Özel İdaresi’nin yol onarım çalışmaları
25.09.2021
A+
A-

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, 2021 programı çerçevesinde onarım çalışmalarına başladıkları Muhatboğazı, Ürünlü Çiftliği, Söğütyaylası, Lütfiye ve Güllü Dereyi kapsayan 22 kilometrelik grup yolunda Söğütyaylası köyüne kadar çalışmaların tamamlandığını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, “Kütahya merkez ilçemizin en önemli grup yollarından birisi olan ve 2021 programı kapsamında onarım çalışmalarına başladığımız Muhatboğazı, Ürünlü Çiftliği, Söğütyaylası, Lütfiye ve Güllü Dereyi kapsayan 22 kilometrelik grup yolumuzda 15 kilometreye geldik. Yani Söğütyaylası köyüne kadar yol onarım çalışmalarını tamamladık. Kalan 7 kilometre için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yılda asfaltını atmayı planlıyoruz. Kütahya’mızın zorlu coğrafyalarından, arazi yapılarından birisi olan grup yolunu tamamladığımızda Kütahya merkez ilçemizde bu uzunlukta başka grup yolumuz kalmamış olacak bundan dolayı çok mutluyuz. Standartları çok güzel bir yol yapıldı, yapılıyor. Bizlere bu hizmetleri yapma fırsatı veren, kaynak aktarımını sağlayan başta Cumhurbaşkanımıza ve ekibine köylülerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Yol ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz. Bölge köylerimize ve Kütahya’mıza hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.