Site Rengi

DOLAR 18,8614
EURO 20,0935
ALTIN 1.112,88
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Yozgat’ta eğitimde işbirliği protokolü imzalandı

YOZGAT’TA EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Yozgat’ta eğitimde işbirliği protokolü imzalandı
02.02.2022
A+
A-

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve üniversite arasında eğitimde işbirliği protokolü imzalandı.

Yozgat’ta eğitimin niteliğini daha da ileri bir noktaya taşımak, eğitim hizmet kalitesini geliştirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla, Vali Ziya Polat başkanlığında eğitimde işbirliği protokolü imza töreni gerçekleştirildi. Yozgat Valiliği toplantı salonunda düzenlenen imza törenine İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve üniversite rektörü katıldı.

Yozgat’ta eğitim kalitesinin artırılması konusunda her türlü çabayı vermeye devam ettiklerini belirten Yozgat Valisi Ziya Polat, eğitimin sadece bir kurum üzerine yüklenecek bir sorumluluk olmadığını söyledi. Vali Polat, “Milli Eğitim Bakanlığı eğitimden sorumlu kurum olabilir ancak eğitimden hepimizin sorumlu olduğunu, tüm kurum ve kuruluşların eğitimin emrinde olduğunu geldiğimiz günden beri söylüyoruz. Eğitim sürecinde çocuklarımızı, yarınlarımızı, devletine, milletine, ezanına, bayrağına, ailesine bağlı olarak yetiştirmek zorundayız. Bunun için en iyi eğitim kurumlarını en iyi şekilde desteklememiz ve hazır hale getirmemiz lazım” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ise “Üniversitemizle yaptığımız protokol süremiz tamamlandı. Milli Eğitim olarak eş güdüm içerisinde üniversitemizle çalışarak, hem çağın gerektirdiği hem de yeni konseptleri içeren eğitimde işbirliği protokolümüzü güncelledik. Sayın valimiz önderliğinde çalışmalarımızı bundan sonra da ivmeli bir şekilde devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.