Site Rengi

DOLAR 18,8708
EURO 20,0099
ALTIN 1.106,28
BIST 5.086,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Siirt’te yaklaşık 3 milyon maliyetli okul tamamlandı, öğrenciler yeni ders sınıfına kavuştu

SİİRT VALİSİ VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU İLÇE, ZİYARETLERİ PROGRAMI KAPSAMINDA, ŞİRVAN İLÇESİNİ ZİYARET EDEREK, BİR DİZİ TEMAS, AÇILIŞ VE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Siirt’te yaklaşık 3 milyon maliyetli okul tamamlandı, öğrenciler yeni ders sınıfına kavuştu
25.12.2021
A+
A-

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ilçe, ziyaretleri programı kapsamında, Şirvan ilçesini ziyaret ederek, bir dizi temas, açılış ve incelemelerde bulundu.

Şirvan Kaymakamı Recep Hasar, kurum amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Hacıbektaşoğlu, İlçe Kaymakam’ı Hasar’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyeti, öğrenciler ve öğretmenler karşıladı. Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende öğrenciler şiir okudu.

Törende konuşma yapan Vali Hacıbektaşoğlu, 3 Haziran 2021 tarihinde okulun temel atma töreni için burada hep beraber olduklarını hatırlatarak, bugün de okulun açılışı için bir arada olduklarını ifade etti. 18 derslikli Şirvan Atatürk İlkokulu çok kısa sürede tamamlanarak hizmete girdiğini belirten Hacıbektaşoğlu, “Okulumuz, yaklaşık 2 milyon 900 bin TL bir maliyeti var ve burada 300’e yakın çocuğumuz eğitim ve öğretime devam ediyor. 4 Aralık’ta Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle ilimizde çok büyük çok önemli kamu ve özel sektör, yatırımlarının açılışını yaptılar, Şu anda elimizde devam eden birçok kamu yatırımları, okul inşaatı var ve tamamlananları hemen hizmete açıyoruz. Ancak bazı eskiyen ve yenilenmesi gereken okullarımız var bunları da yatırım programına alıyoruz. Her şey Türkiye için, Siirt için, insanlarımız için, geleceğimizin teminatı çocuklarımız, evlatlarımız, yavrularımız için. Onlar bizim her şeyimiz ve Şirvan’ı, Siirt’i, Türkiye’yi geliştirecekler, kalkındıracaklar. Bizim evlatlarımız, Türk milletinin evlatları, bütün bölgeye, bütün insanlığa barışı huzuru getireceklerdir. Okulumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından ilk ders zilini öğrencilerle birlikte çalan Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra sınıfları gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Afacanlar Anaokulu’nu ziyaret eden Vali Hacıbektaşoğlu, minik öğrencilerle bir süre sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.