Site Rengi

DOLAR 18,8864
EURO 20,0057
ALTIN 1.103,64
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 13°C
Cts 11°C

MABEM’li öğrencilerden Kaymakam Yıldırım’a ziyaret

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİN SAĞLANMASI AMACIYLA HAYATA GEÇİRDİĞİ SELENDİ MABEM’DE ALDIKLARI EĞİTİM SONRASI LGS VE YKS’DE BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLER SELENDİ KAYMAKAMI ALİ YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ.

MABEM’li öğrencilerden Kaymakam Yıldırım’a ziyaret
03.09.2021
A+
A-

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla hayata geçirdiği Selendi MABEM’de aldıkları eğitim sonrası LGS ve YKS’de başarı gösteren öğrenciler Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde 17 ilçede eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla hayata geçirilen MABEM başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Selendi MABEM’de aldıkları eğitim sonrasında LGS ve YKS başarı gösteren öğrenciler Büyükşehir Belediyesi Selendi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk, MABEM sorumlusu İlyas Kocademir ve MABEM Rehber Öğretmeni Cennet Sarı ile birlikte Selendi Kaymakamı Ali Yıldırım’a ziyarette bulundu. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ali Yıldırım, başarı gösteren öğrencilerin ilçe halkı ve kendini mutlu ettiğini dile getirdi. Kaymakam Ali Yıldırım, Selendi MABEM’in kırsal kesimde eğitimde fırsat eşitliği sağladığını ve büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek “Bazı işleri erteleyebilirsiniz ancak eğitim ertelenmez. İnsana yapılan yatırım geleceğe yapılan en önemli yatırımdır” dedi.

“Başkan Ergün eğitime ayrı bir önem veriyor”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Selendi MABEM Sorumlusu İlyas Kocademir ise, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün eğitime ayrı bir önem verdiğini ve bu yüzden 17 ilçede eğitim merkezlerinin açıldığını söyledi. Özellikle pandeminin ilk gününden beri her alanda yaşanılan sıkıntıları giderme noktasında büyük çaba gösteren Manisa Büyükşehir Belediyesi eğitim alanında da öğrencilerin yanında olduğunu söyleyen Kocademir, bu süreçte başkanımızın talimatlarıyla öğrencilere uzaktan eğitim yolu ile hem akademik hem de rehberlik anlamında yardımcı olduklarını dile getirdi. Selendi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk de Selendi’de eğitimin kalitesinin yükseltilmesi için her türlü görev ve sorumluluğa hazır olduklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.