Site Rengi

DOLAR 18,8855
EURO 20,0855
ALTIN 1.113,16
BIST 5.319,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cum 13°C
Cts 12°C
Paz 9°C
Pts 13°C

Kütahya’da ’Eğitim Kurumu Müdürler Kurulu’ toplantısı

KÜTAHYA’DA EĞİTİM KURUMU MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI

Kütahya’da ’Eğitim Kurumu Müdürler Kurulu’ toplantısı
02.02.2022
A+
A-

Kütahya il merkezinde bulunan eğitim kurumlarının müdürlerinin katılımıyla ’Eğitim Kurumu Müdürler Kurulu’ toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

MEB Beylerbeyi Konferans Salonu’nda İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit başkanlığında yapılan toplantıda Şube Müdürleri Rıdvan Acar ve Zeki Atik de yer aldı.

Toplantıda, 2021-2022 eğitim-öğretim Yılı birinci döneminin genel değerlendirmesi yapılırken, ikinci dönem için okul ve kurumlarda yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Uzaktan eğitim sürecinde oluşan öğrenme eksikliklerinin giderilmesi için ikinci dönem yapılacak telafi çalışmaları, öğrencilerin akademik başarısını artırmak için yapılacak faaliyetler, LGS ve YKS’ye girecek öğrencilere yönelik hazırlık çalışmaları masaya yatırıldı.

Toplantıda ayrıca, destekleme ve yetiştirme Kurslarının takibi ve denetlenmesi, okullarda ikinci dönemde uygulanacak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ve projeler, hayat boyu öğrenme kapsamında yürütülecek kurslar ve projeler, Covid-19 salgını konusunda iş sağlığı ve güvenliği kapsamında alınacak tedbirler ve Kütahya Eğitim ve Gelişim Programı (EGEP) konusunda yapılacak iş ve işlemler gündem maddeleri olarak yer aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, eğitim-öğretimin ikinci dönemin de aynı şekilde sorun yaşanmadan devam etmesini temenni ettiklerini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.