Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Kilis’te Akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİNDE İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kilis’te Akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi
09.12.2021
A+
A-

Kilis 7 Aralık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun başkanlığında, 7 Aralık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde, Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bektaş Tepe ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde görev yapan bütün akademik personel katıldı.

Rektör Karacoşkun; iktisat, işletme, lojistik gibi bölümlerde okuyan öğrencilerin bir adım daha önde olmak için mutlak surette yabancı dil bilmesi gerektiğini vurguladı. İlerleyen dönemlerde bir yabancı dilin bile yeterli olmayacağına, ikinci yabancı dilin gerekeceğine değindi.

Yapılan akademik araştırmaların, yazılan bilimsel kitapların önemine değinen Karacoşkun; akademisyenlerimizin bilimsel çalışmalar yapabilmesi için gerekli olan ortamın her zaman sağlanacağını belirtti.

Toplantının soru cevap kısmında, İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi’ni daha ileriye taşıyacak projeler ve çalışmalar üzerinde duruldu.

Toplantı; Rektör Karacoşkun’un göreve yeni başlayan ve akademik yükselme alan akademisyenlerimize hediye takdim etmesi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.