Site Rengi

DOLAR 18,8659
EURO 20,0914
ALTIN 1.113,15
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Kaymakam okul aile birliği toplantısına katıldı

HAVRAN KAYMAKAMI ENVER ÖZDERİN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YUSUF SÖBÜOĞLU İLE BİRLİKTE MUZAFFER LEMAN AKPINAR MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ’NDE OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILDI.

Kaymakam okul aile birliği toplantısına katıldı
07.12.2021
A+
A-

Havran Kaymakamı Enver Özderin İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu ile birlikte Muzaffer Leman Akpınar Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul aile birliği toplantısına katıldı.

Okul aile birliği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile tanışıp hem okulun fiziksel sorunlarının çözümü hem de öğrencilerin ahlaki, akademik ve mesleki gelişimi hakkında istişareler yapıldı. Okulun nitelikli bir eğitim-öğretim hizmeti vermesi, öğrencilerin donanımlı olarak yetiştirmesi için yapılacak işbirliği değerlendirildi.

Toplantının son bölümüne katılan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Kuru ihtiyaç sahibi öğrencilere imkânlar dâhilinde yardım yapıldığını söyleyerek eğitim öğretime destek verdiklerini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.