Site Rengi

DOLAR 18,8659
EURO 20,0914
ALTIN 1.113,15
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Erzincan’da ortaokul müdürleri ile genel değerlendirme toplantısı yapıldı

ERZİNCAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ORTAOKUL MÜDÜRLERİ İLE BİR ARAYA GELEREK GENEL DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI.

Erzincan’da ortaokul müdürleri ile genel değerlendirme toplantısı yapıldı
18.11.2021
A+
A-

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaokul müdürleri ile bir araya gelerek genel değerlendirme toplantısı yaptı.

Toplantı, il merkezinde bulunan 33 ortaokul müdürünün katılımı ile yapıldı. İl Milli Eğitim Müdür Aziz Gün başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısında, okullarda hijyen koşullarının iyileştirilmesi ve gerekli önlemlerin arttırılarak devam ettirilmesi gerekliliği, temizlik ürünleri ile ilgili bakanlığın yeterli miktarda kaynak sağladığı hususu, ihtiyaç duyan okullara diğer okullardan yardım yapılabileceği hususu belirtilerek okul ve veli işbirliği çalışmalarının yapılması ve öğrencilerin ileriki eğitim yaşamlarında dahi sıkı takibinin yapılması gerektiği hususunun velilere anlatılması konusu vurgulandı.

Okul web sitelerinin kullanımı ve güncellenmesi ile ilgili çalışmaların arttırılarak devam ettirilmesi gerekliliği vurgulanan toplantıda Covid-19 salgın hastalıklarla mücadelede temizlik ve hijyen kurallarına dikkat edilmesi için gerekli önlemlerin alınması gerekliği üzerinde duruldu.

Bunun yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullara maske ve el dezenfektanlarının, 2021-2022 yılı 1. eğitim-öğretim döneminde verilmesi ve en kısa zamanda dağıtılması konusunda hassasiyet gösterilmesi kararı alındı. Okulların acil ihtiyaçları, eğitim öğretim ile ilgili tedbirler, okulların hijyen durumu, destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili konular görüşüldü.

Okul müdürlerine bu zor süreçteki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Aziz Gün, iyi dilek ve temennilerle toplantıyı sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.