Site Rengi

DOLAR 18,8659
EURO 20,0914
ALTIN 1.113,15
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

DPÜ Öğrenci Senatosu, ilk toplantısını gerçekleştirdi

DPÜ ÖĞRENCİ SENATOSU İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

DPÜ Öğrenci Senatosu, ilk toplantısını gerçekleştirdi
25.11.2021
A+
A-

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Öğrenci Senatosu, Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal başkanlığında ilk toplantısını düzenledi.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantıya Rektör Kazım Uysal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Batur, DPÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Gülsen Özdemir ile fakülte ve meslek yüksekokulu temsilcilerimiz katıldı. Toplantıda konuşan Rektör Kazım Uysal, yeni oluşturulan DPÜ Öğrenci Senatosu’nun üniversite için getireceği katkıların büyük olacağına değinerek “Biz sizler için varız. Öğrenci senatomuz, öğrencilerimizden gelen istek ve önerileri Üniversite Senatomuza getirerek çözüm önerileri oluşturacaktır. Temsilcilerimizin üniversitemiz için önemi büyük, birlikte güzel çözüm önerileri getireceğiz” dedi.

Rektör Yardımcısı Atilla Batur, toplantıya katılan temsilcileri kutladı ve Öğrenci Senatosu’nun nasıl oluşturulduğu ve hangi görevleri yürüteceğini katılımcılara aktardı.

Toplantıda ayrıca üniversite yönetimi ve öğrenciler arasındaki iş birliğinin nasıl güçlendirileceği, birlikte hangi faaliyetlerin hayata geçirileceğine değinildi. Seçilen temsilcilere başarılar dileyen Rektör Uysal ve Rektör Yardımcısı Batur, daha kapsamlı toplantıların ve çalışmaların gerçekleştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Toplantı sonunda Öğrenci Senatosu, genel bir değerlendirme metnini oybirliği ile kabul etti. Metinde DPÜ Öğrenci Senatosu’nun önemine, çalışmaların ne yönde ilerleyeceğine değinildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.