Site Rengi

DOLAR 18,8671
EURO 20,1012
ALTIN 1.113,27
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Ahlat’ta proje istişare toplantısı düzenlendi

BİTLİS’İN AHLAT İLÇESİNDE TURİZME BÜYÜK KATKI SUNACAK OLAN PROJELERLE İLGİLİ TANITIM VE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ahlat’ta proje istişare toplantısı düzenlendi
13.09.2021
A+
A-

Bitlis’in Ahlat ilçesinde turizme büyük katkı sunacak olan projelerle ilgili tanıtım ve istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ başkanlığında düzenlenen toplantıda, Kaymakamlık Proje Birimi Koordinatörü Necati Aktekin, projeler hakkında sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. Daha sonra Ahlat Madavans Vadisi Eko Turizm Projesi, Somut Olmayan Kültür Mirası Müzesi ile Marka Kent Ahlat projesi ile ilgili çeşitli slayt gösterileri ve proje detayları verildi. Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. Ahlat Kaymakamlığında düzenlenen toplantıya Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof.Dr.Necmettin Elmastaş, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, bazı kurum amirleri ile Sivil Toplum Örgütü temsilcileri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.