Site Rengi

DOLAR 18,8847
EURO 19,9952
ALTIN 1.103,24
BIST 5.177,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Çok Bulutlu
Ankara
16°C
Çok Bulutlu
Sal 17°C
Çar 17°C
Per 16°C
Cum 16°C

TOKİ’den Uşak’a 2 milyar TL’lik yatırım

UŞAK’TA KARAAĞAÇ MAHALLESİ’NDE BULUNAN TOKİ EVLERİ İÇİN KONUT BELİRLEME KURASI DÜZENLENDİ. DÜZENLENEN KURA ÇEKİMİNDE AÇIKLAMALARDA BULUNAN TOKİ BAŞKANI ÖMER BULUT, UŞAK İÇİN TOPLAMDA 2 BUÇUK MİLYAR TL’LİK YATIRIM YAPTIKLARINI BELİRTTİ.

TOKİ’den Uşak’a 2 milyar TL’lik yatırım
24.12.2021
A+
A-

Uşak’ta Karaağaç Mahallesi’nde bulunan TOKİ evleri için konut belirleme kurası düzenlendi. Düzenlenen kura çekiminde açıklamalarda bulunan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Uşak için toplamda 2 buçuk milyar TL’lik yatırım yaptıklarını belirtti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Uşak Merkez Karaağaç’ta inşası devam eden konutlar için konut belirleme kurası gerçekleşti. Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen kura çekimine TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Uşak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AK Parti Uşak İl Başkanı Fahrettin Tuğrul katıldı. Toplamda 507 adet 2 artı 1 ve 222 adet 3 artı 1 evlerin kura çekimi öncesinde kürsüye gelerek konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşaklı vatandaşlara sunulan bu imkanlar için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ Başkanı ve ekibine teşekkür etti. TOKİ bölgesinin Anıttepe olarak adlandırılmasını da öneren Başkan Mehmet Çakın, kentin kalkınması maksatlı bir çok projeye imza attıklarını da dile getirerek vatandaşların da nitelikli konutlarda yaşayabilmeleri için çeşitli imar planları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Uşak’a 2 buçuk milyar TL’lik yatırım

Kura çekimi öncesinde kürsüye gelerek konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın önerisini geri çevirmeyerek konutların adını “Anıttepe” olacağını belirtti. Uşak’ın her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu belirten TOKİ Başkanı Ömer Bulut, toplu konut ihalesi olarak sosyal konuttan kentsel dönüşüme, sanayi sitelerinden hastaneye, okuldan millet bahçesine kadar bir çok projeyi hayata geçirerek biten ve devam eden projelerle birlikte Uşak’a 2 buçuk milyar TL’lik yatırım yapıldığını söyledi. Sözlerine devam eden Bulut, “Türkiye genelinde başlattığımız önemli kentsel dönüşüm projelerinden birini de Uşak ilimizde gerçekleştirdik. Sosyal konut kapsamında Uşak’a toplam 5 bin 372 konut yaptık. Bu konutların 4 bin 300’ü bitirilmiş olup vatandaşlarımıza teslim edilmiştir” dedi.

Bugün konut belirleme kurası çekilen 729 konut ile birlikte toplamda bin 81 konutun inşaatının da devam ettiğini sözlerine eklen Başkan Ömer Bulut konutlar hakkında bilgiler verdi.

Konuşmaların ardından programa katılan protokol üyelerince kuralar çekilirken kurada çıkan vatandaşlara “Hayırlı olsun” dilekleri iletildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.