Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Tokat’ta, “Sıfır Atık” duyarlılığı

TOKAT BELEDİYE BAŞKANI EYÜP EROĞLU, “SIFIR ATIK” PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN EĞİTİM ÇALIŞMALARINA KATILARAK ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Tokat’ta, “Sıfır Atık” duyarlılığı
08.12.2021
A+
A-

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Sıfır Atık” projesi kapsamında 7’den 77’ye herkesim de farkındalık oluşturmaya gayret edeceklerini söyledi.

Tokat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri “Sıfır Atık” projesi kapsamında anaokulu ve İlkokullarda çevre ve sıfır atık eğitimlerine devam ediyor. “Sıfırdan Başlıyoruz” sloganıyla yola çıkan Tokat Belediyesi ekipleri, çocuklarda farkındalık oluşturmak amacıyla her hafta çeşitli anaokulu ve okullarda çevre temizliği ve sıfır atık konusunda Alican karakteri ile eğlenceli eğitim veriyor.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 7’den 77’ye herkesim de farkındalık oluşturmaya gayret edeceklerini kaydetti. Yaşanabilir bir geleceğin, yeşile ve çevreye duyulan sevgi ve saygıyla mümkün olduğunun altını çizen Başkan Eroğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile 26 Eylül 2017 tarihinde başlatılan “Sıfır Atık” Projesi kapsamında belediye olarak tüm birimlerimizle seferberlik başlattık. Projenin hayata geçmesiyle, atıklar; evsel, elektronik, plastik, cam, bitkisel yağ atıklar gibi farklı kategorilerde; anaokulundan üniversiteye, ev hanımlarından işyerlerine kadar birçok farklı kesime hitap edecek farkındalıklarla kaynak israfının önüne geçmeyi hedefledik. Tokat Belediyesi olarak bu hedef doğrultusunda Türkiye’de öncü olmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.